Träning i Östersund och uppdatering av läget

10 augusti, 2018 Av av teamskididrott@gmail.com

Hejsan!

Här kommer en uppdatering från Teamet, som i veckan varit samlade hemma i Östersund.

Efter en sommar som givetvis innehållit mycket med träning, så har vi spetsat till träning på hemmaplan genom träningsdagar/läger med extra fokus på hårda och race-liknande pass. Detta främst inför Rullskidskytte SM som avgörs vecka 34 i Östersund. Men även det man ska bli bra på, så varför inte ha det kontinuerligt i träningsvardagen.

För att nämna lite av träningsinnehållet under senaste tiden och veckan så har vi kört 2 st träningsrace, ett pass med både långa och korta skejt-intervaller, mycket skytte och till det även styrketräning samt distansträning. Fortfarande en hel del träning med som sagt mer tävlingslik träning både inom fysiskt och skytte.

Framöver blir det mindre träning för att skapa överskott till kommande tävlingar och därefter en hård träningshöst. En träningshöst där vi under veckan bokat in oss på ett förmodligen häftig och givande läger. Men mer om det en annan gång. Så häng med oss i nyhetsflödet framöver också!

 

/Hälsningar

Teamet