Premiärtävlingar och landslagsuppdrag

20 november, 2017 Av av teamskididrott@gmail.com

Hej!

Så var årets första tävlingshelg för oss avverkad. Det blev en bra helg för oss i teamet med många bra placeringar och prestationer. På lördagen så var det ”kortdistans” på schemat, det vill säga 4 skytten med 40 sekunders tidstillägg per bom och 5*2km för damerna medans killarna körde 5*2,5km. Där blev det två pallplatser för teamet i form av Bettan som segrare för damerna och Daniel på 2a plats bland herrarna. Övriga placeringar var Ingela på 7e plats, Simon på 11e plats och Christofer på 12e plats. Kompletta resultat från distansen hittar ni HÄR.

Foto:Håkan BlidbergFoto Håkan BlidbergFoto: Håkan BlidbergFoto Håkan BlidbergFotoHåkan Blidberg

Foto Håkan Blidberg

På söndagen så var det sprint som gällde, vilket som vanligt innebar 2 skytten med 1 straffrunda per bom och 7,5km skidåkning för tjejerna och 10km för herrarna. Där lyckades vi riktigt bra med dubbla segrar i form av Bettan och Christofer, dubbla tredjeplatser i form av Ingela och Daniel samt Simon på en fjärdeplats. Komplettaresultat från sprinten finns HÄR.

Foto: Håkan BlidbergFoto: Håkan BlidbergFoto:Håkan BlidbergFoto: Håkan BlidbergFoto:Håkan Blidberg

Idag även uttagningarna för IBU-cupen i Sjusjön officiella där teamet kommer ställa upp med 4 åkare i form av Bettan, Daniel, Christofer och Simon medans Ingela är reserv. Hela uttagningarna hittar ni HÄR.

Väldigt kul med så många från teamet uttagna och vi är riktigt laddade att göra bra resultat där! I Sjusjön så väntar sprint på torsdag och lördag och stafetter på söndag. Ni kan följa tävlingarna via IBUs liveresultat som ni hittar HÄR.