Avslutat läger med längd premiär

12 november, 2017 Av av teamskididrott@gmail.com

Vårat sista läger innan säsongs start är nu genomförd och vi rullar nu tillbaka mot Östersund.

Teamet i nya kläder från BagheeraDet har varit ett kanon läger där vi hade lite tur att de damp ner snö redan första dagen på plats så det bjöds verkligen på fina spår hela lägret genom. 


Vi hann med 2 intervallpass under veckan tillsammans med flera distanspass och även styrkepass. Men istället för att köra intervaller igår så var vi som vi tidigare nämnt med och körde Bruksvallsloppet över 10km skate för damer och 15km skate för herrar. 
Det blev en fin genomkörare för oss alla inför nästkommande helg då vi har uttagningstävlingar i Östersund. Tyvärr så hade Ingela lite känningar i halsen natten till fredag och valde att stå över både lördag och söndagens tävlingar. 


Resultat mässigt så placerade sig Bettan och Simon bäst genom en 10:e respektive 12:e plats. Vi avslutade lägret idag med ett skyttepass komb där vi fick trevligt sällskap i form av Torstein, Anna, Peppe och Victor O. Efter det tog vi en tur med klassisk skidorna upp på fjället innan vi packade in oss i bilarna och styrde mot Östersund.

Men nu släpper vi på träningen inför nästa helg och hoppas formen stiger tills dess. 

Vi hörs snart!

//Teamet