Mot Mallorca

4 oktober, 2017 Av av teamskididrott@gmail.com

Hej,

Nu är vi i teamet påväg till Mallorca. Där väntar ett 9 dagars tufft läger där det kommer bli en hel del hårda intervaller i bergen där. Förhoppningsvis så väntar även en del sol och värme vilket ska bli väldigt skönt nu när det blivit riktigt höstväder hemma i Sverige. 
Den senaste tiden så har det varit blandad träning för oss i teamet. Ingela, CE och Simon körde ett längdrace med längduniversitetet i Östersund. Där presterade Ingela och Simon bäst då båda kom på en 3e plats. Sedan körde även Ingela och Simon ett till race på tisdagen i form av en skidskyttetävling med det norska teamet Team Skiguard och gymnasiet i Östersund. På den tävlingen så åkte de fort men blev tyvärr lite många bom för båda. Daniel och Ingela har också varit och testat den nyöppnade skidtunneln i Gällö som ligger 40 minuter från Östersund. Där var det fina skidförhållanden i -4 grader så dit blir det fler turer när vi kommer hem från Mallis . Bettan har den senaste tiden varit hemma i Jädraås och tränat på där.

Daniel i skidtunneln

Ingela och Daniel i skidtunneln

Bettan kör spänst i Jädraås

Simon och Ingela redo för race


Ha det bra!

/Teamet