Snart sol svett och syra

25 september, 2017 Av av teamskididrott@gmail.com

Hösten är i Östersund, vintern har kommit till Gällö och vi åker till sommarn (svensk sommar) på Mallorca om drygt en vecka.

Sista veckan har Ingela, Daniel och Bettan befunnit sig i Östersund och tränat på enligt plan. Med en tuff lägervecka dessförinnan så hade alla tre en ganska lätt vecka ur intensitets synpunkt. Bettan passade på att följa med längd universitetet på deras coopertest i fredag där det blev personbästa tid med 14sek. 

Redo för start på Coopertest

Trötta tjejer i mål


I lördags öppnade Gällö upp grindarna för ”Mid Sweden 365” som är en skidtunnel på ca 1.5km med 6 fallmål och även en egen backe för skidtester. Ingela var där och provade spåren i söndags och den fick bra betyg så vi kommer absolut utnyttja den mer framöver!

Ingela snurrade några varv i tunneln


Simon och Christofer har som bekant varit på Militärläger och landade igår kväll i Östersund efter ett myclet givande läger. De fick avsluta lägret med 3 magiska dagar där solen visade sig och vyerna var magiska. Några dagar innan när de körde ett intervallpass upp för Kitzbuhler Horn så möttes de längre upp i backen av snö så med sommardäck på bilen fick de nöja sig att nästan ta sig hela vägen upp.

Rullskidbanan i Hochfilzen

Grabbarna spänner ikapp

Svår åkt med rullskidor här…

En lite blötare dag

Fina vyer!

Lätt och träna i dessa miljöer!

Nu fortsätter alla träningen på hemmaplan i Östersund tills vi flyger mot Mallorca för sista barmarkslägret den 4 oktober. Där väntas sol, svett och syra!