Läger äger!

18 september, 2017 Av av teamskididrott@gmail.com

Så har ytterligare lite tid hunnit gå sedan sist och vi har både hunnit träna lite tillsammans och pushat varandra både på skjutvallen och i spåret. Vi har dessutom dragit igång en skjuttävling mellan killarna och tjejerna såhär på höstkanten också där vi möter varandra i olika stressövningar i skyttet.. Ställningen just nu är 3-3 så blir en rafflande avslutning in mot säsongen..

Den senaste tiden har vi dock varit lite på olika håll då Simon och Christoffer just nu befinner sig vid VM-orten från i vintras, Hochfilzen. Där har de ett längre läger tillsammans med militärlandslaget och idag avklarades ett tufft stavgångspass uppför en slalombacke där.

Även Ingela har passat på att utnyttja den fantastiska terrängen nere i Europa då hon varit och tränat i Lenzerheide samt gjort det Schweiziska landslaget sällskap på deras sommartävlingar i Andermatt. Hög höjd och tuffa tävlingar har det varit!

Foton: Urs Steger

Också Bettan och Daniel har fått lite miljöombyte då de åkte till Alnö under den gångna veckan för att träna runt omgivningarna där.

Det har varit ett tufft schema för samtliga och farten har skruvats upp rejält. De hårda passen blivit allt mer grenspecifika och med skytte i allt större grad nu under hösten.

/Teamet