Höst 

4 september, 2017 Av av teamskididrott@gmail.com

Efter rullskidskytte-SM har alla i teamet befunnit sig i Östersund och vi har kunnat träna en hel del tillsammans, särskilt i skjutträningen då vi tävlat mot varandra i olika skjutövniningar (20×1, 4×5 och stafetter). Det gäller att ta tillvara på varje träningspass och försöka få ut så mycket som möjligt av träningen, där är sparring en viktig del. Genom att träna tillsammans kan vi dra nytta av varandras styrkor och hjälpa varandra att bli bättre i olika moment av skidskyttet.

Vi passar också på att nyttja ”arbetsron” med att träna på hemmaplan i Östersund innan nästa omgång av träningsläger börjar och då vi i teamet kommer att befinna oss på olika håll. Ingela åker till Schweiz och Christofer och Simon till Österrike. 

Det märks att vi gått in i den första höstmånaden då temperaturen sjunker och dagarna blir kortare. Vädergudarna är ändå på gott humör och förra veckan passade vi på att ses utanför träningen då vi grillade på Frösön, en trevlig och mysig kväll!