En pallplats för Team Skididrott på SM

28 augusti, 2017 Av av teamskididrott@gmail.com

 

Under helgen avgjordes Rullskidskytte-SM i Sollefteå. Teamet fick med sig en 2:a plats hem till Östersund! Daniel tog silverpengen i distansloppet efter stabilt skytte (med 18 träff), endast vinnaren Tobias Arwidson sköt bättre i herrtävlingen. Simon och Christofer slutade 11:a respektive 15:e med 7 respektive 8 bom.

I damernas distanslopp kom Bettan 4:a och Ingela 5:a. Stabila insatser, trots att det är pallen vi vill nå. Bettan var inte heller långt från bronsplasten, dit fattades ca 10 sekunder.

Distansloppen var framgångsrikare än sprintloppen som gick av stapeln på lördagen. Samtliga i teamet hade det tufft på skjutvallen den dagen för att kunna fajtas högst upp i resultatlistan, vilket vi har som ambition och målsättning. Killarna fick placeringarna 8:a (Simon), 12:a (Daniel) och 14:e (Christofer). Tjejerna blev 9:a (Ingela) respektive 10:a (Bettan).

Nu är det 3 månader kvar till skidskyttesäsongen drar igång. Det ser vi fram emot och till dess har vi spetsat till både skytte och åkform ytterligare!