Lägesuppdatering

22 augusti, 2017 Av av teamskididrott@gmail.com

Hej!Efter lite teknikstrul med hemsidan förra veckan så är den nu fungerande igen, så här kommer en sammanfattning om vad som hänt sen sist! 

Hemmalägret avslutades med en fin och lugn cykeltur på 4 timmar. Det blev ett riktigt bra läger med många kvalitétpass.


 

Efter lägret så blev det en skön vilodag och sedan några dagar med lugn och lågintensiv träning vilket var välkommet eftersom många av oss var rätt sliten efter lägret. Men när vi hade lite lugnare på fysbiten så passade vi på att köra några skyttepass där vi sparrade varandra och det blev många roliga och givande dueller. 


I slutet av veckan så hade vi det enda hårda passet i form av en pyramidintervall på 1+3+5+7+7+5+3+1 min maxfart i kombination med skytte. Ett väldigt jobbigt men utvecklande pass där vi pressade varandra riktigt hårt både på rullskidbanan och på skjutvallen. Vi hade även en intern skyttetävling mellan tjejerna och killarna (Daniel och Simon) där killarna gick segrande ur duellen med en boms marginal.

Christofer var under den veckan med militären i Umeå på Noliamässan där han jobbat och tränat på. 

Förgående vecka så var Christofer och Simon på läger tillsammans med det Militära landslaget i Vålådalen där de utnyttjade den fina fjällterrängen för löpning och rullskidbanan som finns där. De körde bland annat ett riktigt fint pass i form av paddling över en spegelblank Ottsjö och sedan bytte de om till löparskor och sprang uppför Ottfjället och ner till Vålådalen igen. För resterande del av gänget som var hemma i östersund så har träningen rullat på bra och det har varit lite blandad träning med några långturer, hårda intervaller med skytte varvat med hårda gympass på Inner Joy.

Kommande vecka så laddar vi för rullskidskytte-SM som går av stapeln till helgen. Det blir väldigt kul och spännande!

Ha det bra!

/Teamet