Tufft för kroppen på alla sätt och vis

4 augusti, 2017 Av av teamskididrott@gmail.com

Det börjar nu kännas i både kropp och knopp att vi är inne på sista delen av detta läger. Men träningen har flutit på riktigt bra för oss alla.
Vi började med race i måndags på rullskidbanan med fyra skjutningar. Niklas Forsberg var också med och gästspelade vilket var väldigt trevligt. Det blev en varsin seger för Simon och Bettan.


Tisdagen hade vi mer fokus på spänst och snabbhet. Tufft och roligt pass där även skytte man mot man i stress moment var inkluderad. Vi hade så klart även tävling där i antal träff där Simon tog en fin seger och vann en glassbåt.

Onsdag åkte vi till Vallsundet och körde ett hårt skate pass. Ett drag A3 följdes av två gånger upp med max insats. Mjölksyran sprutade i kroppen och det blev ett kanon bra pass. Vi avslutade dagen med ett skytte pass följt av 2h stakning.

Igår fick vi en lugnare dag med bara ett pass. Vi började så klart först dagen med ett rent skytte pass och tog sen klassisk skidorna runt brunfloviken.
Med en vilo eftermiddags i fin väder så blev det golf på Frösön som aktivitet, 9-håls banan. Vi rundade av kvällen med grillning och kubb spel tillsammans. Mycket rolig och trevlig kväll!

Idag fortsatte vi lägret med ett mjölksyra pass. Riktigt bra blev det med sparring på skyttet i hög belastning och med rejält stresspåslag. Alla tillsammans med lite olika fördelar för att vara då jämna som möjligt och pressa varandra både på rullskidorna och på vallen. 
Även idag fick vi gäst spela sv Niklas Forsberg. Han gick verkligen ”All in” och på sista intervallen (tänkt syran i benen då också) så gjorde han en rejäl krasch efter en utförsbacke i hög fart och lämnade sitt skinn kvar på asfalten från rumpa och ben. Det blev akuten och plåstras om, men han var vid gott mod efteråt ändå.

Vi saknar Christofer här som varit lite krasslig i veckan men som idag smyger igång med träningen. 
Gänget från dagens pass