Hemmaläger

30 juli, 2017 Av av teamskididrott@gmail.com

Imorgon startar årets första läger där samtliga av teamets deltagare kommer att vara med. Det blir väldigt roligt och bra sparring att få träna tillsammans igen!

Att vi inte har varit samlade allihopa tidigare beror helt enkelt på att Simon och Christofer även tillhör militärlandslaget och därigenom har endel åtaganden och läger genom dem. Utöver detta har vi även valt att ha ett litet mer personligt upplägg för att alla ska kunna utvecklas så bra som möjligt. Men i höst väntar läger på Mallorca i Oktober och i Ramundberget i November där vi alla kommer vara samlade igen. Så framöver blir det mer gemensam träning som gäller!

Efter en sommar där var och en lagt fokus på sina egna bitar i träningen och fått mycket eget ansvar blir det nu att skruva upp intensiteten ytterligare ett snäpp. Då blir sparringen från varandra en viktig del och vi ska göra allt för att komma bra förberedda in mot Rullskidskytte-SM lite senare i sommar.

Nästa veckas läger blir ett första avstamp mot detta och det kommer bli en riktigt tuff vecka. Redan imorgon drar vi igång med tävling och efter det väntar bland annat Frösö-tornet intervaller och Norge-intervaller.