Sommar, sommar, sommar! 

21 juli, 2017 Av av teamskididrott@gmail.com

Ledordet att ”en skidskytt föds på sommaren” stämmer väl in och under den normala industrisemestern lägger vi grundarbetet inför vinterns tävlingar. 

Vi har inga större nyheter att delge men det kännetecknar också denna period, vi fortsätter med en hög träningsbelastning och denna kontinuitet av att äta-träna-sova är det som ska ge resultat framöver.

Det största ansvaret för träningen ligger på oss aktiva och särskilt denna period som mestadels består av egen träning på olika håll i Sverige. Teamet samlas igen för nästa träningsläger i Östersund om en dryg vecka där vi kommer att rikta fokus mot rullskidskytte-SM i slutet av augusti.

Christofer har lagt några träningsdagar i Ramundberget och kommer att springa första upplagan av Ramundberget Trail på lördag. Ett miljöombyte till fantastisk fjällterräng med bad i fjällbäckar efter träningspassen gör gott för både kropp och själ.

Vi vill önska er alla en fortsatt fin sommar!