Träning i Östersund

17 juli, 2017 Av av teamskididrott@gmail.com

Hej,

Senaste tidens träning har främst bedrivits i Östersund för samtliga i teamet.

Träningsinnehållet har bestått av mycket mängdträning med också såklart pass av hög kvalité. Bland annat deltog Christofer i en löptävling över 16 km, Simon och Danne fick till ett riktigt fint pass i backarna på Frösön (Vallsundet) och Ingela och Bettan matchade varandra hårt på ett skidgångspass i Gustavbergsbacken på Frösön.

Nu har en ny och fin träningsvecka startat. Teamet har spridit ut sig lite mer, men alla har fått till fina kvalitétspass i form av fartpass. Bettan och Danne har kört intervaller i Kungsberg i Bettans hemtrakter för att samtidigt passa på att delta i festligheter som Bröllop. Simon är på plats i Sollefteå och tränar på Rullskidskytte-SM banorna. SM som avgörs i slutet av Augusti. Tävlingar som teamet har i sikte nu. Ingela och Christofer håller ställningarna i Östersund. Återigen kördes, så sent som idag, tuffa intervaller på Frösön. Denna gång på rullskidor upp till Frösötornet.