Träningen rullar på

6 juli, 2017 Av av teamskididrott@gmail.com

Hej!

De sista dagarna i Ramundberget blev riktigt bra för Daniel och Bettan då det bjöds på fantastiskt väder. Så det blev några fina löpturer på fjället och ett hårt intervallpass i form av skidgång uppför slalombackarna.

 

 

 

Vistelsen i Ramundberget avslutades på fredagen men lägret avslutades hemma i Östersund med ett riktigt bra och hårt intervallpass på rullskidbanan med skytte, där även Ingela medverkade på skyttedelen.

 

 

För grabbarna i Boden så blev det också ett bra läger där mycket fokus låg på skytte både på rullskidor och i skyttehallen i Rödberget. Christofer sköt bland annat ett nytt personligt rekord på skyttetestet 30+30 med 530 poäng. Alltid kul med nya rekord på tester vilket visar att vi blir bättre!

 

 

Denna vecka så har träningen rullat på som vanligt på hemmaplan i Östersund för större delen av teamet. Bland annat så har Daniel och Bettan kört ett intervallpass i Vallsundsbacken på Frösön och Simon har kört några intervallpass på rullskidbanan med skytte medan Christofer och Ingela passade på att åka hem till sina hemtrakter och bedriva träningen där några dagar.

Ha det bra!

/Teamet