Läger tajm

28 juni, 2017 Av av teamskididrott@gmail.com

Träningen fortskrider som den ska och vi är nu inne på säsongens andra läger.
Men innan dess tog vi och spenderade midsommar lite utspritt i landet. Simon och Christofer höll sig kvar i Jämtland i Östersund och Duved. Ingela åkte ner till Mora för att innan midsommar också vara med Mora skidklubb under några av deras läger pass. Bettan och Daniel vistades i Jädraås under midsommar och passade även på att springa Midsommarloppet i Gåsholma.
Det blev en bra dag där Bettan tog hem segern i damklassen och Daniel sprang in på en fin 6:e plats efter Joakim Lantz som segrade.


Även Ingela sprang en löptävling på midsommar, nämligen Orsakajt’n. Kroppen svarade tyvärr inte alls som den ska och med de signalerna så lära tyvärr Ingela avstå från lägret som började i söndags i Ramundberget. Hon åkte istället hem och tar prover för att se att allt står rätt till och hitta tillbaka till den goa känslan som hon haft innan.
Men just nu befinner sig Bettan och Daniel i Ramundberget och Christofer och Simon i Boden på läger. 
Det har börjats med två riktigt blåsiga dagar, men i Boden har de en inomhushall som används vid skytte för att kunna skjuta i bra förhållanden. Idag var det dock fint väder och det blev ett crosspass för Boden gänget i finväder med stakning och löpning.
För Daniel och Bettan har det även varit riktigt kyligt de första två dagarna då termometern stannat på +5 och riktigt blåsigt. Idag var det dock riktigt fint där med och med sol, blåhimmel och vindstilla så blev det ett styrkepass, långpass löpning på fjället och två skyttepass.