Tävlingar och träning

19 juni, 2017 Av av teamskididrott@gmail.com

Många i teamet passar på att få till bra träning i form av tävlingar även nu under sommaren. Bettan sprang under förra veckan ännu en löptävling i Östersund där hon knep en fin andraplats i tufft motstånd! 


Även Simon har tävlat under den gångna helgen, för honom blev det ett rullskidrace uppför Frösö-tornet med många starka längdåkare på startlinjen. Han åkte in på en fin 6:e plats med bara sekunder upp till 4:e. Bra jobbat! 

Nu väntar träning på lite olika orter för teamet under midsommarveckan innan halva gänget samlas i Ramundberget på söndagkväll för att starta igång årets andra läger. Mycket löpning i fjällmiljö utlovas och vi ser fram emot att få komma dit och njuta av de fina träningsmöjligheterna och självklart boende och mat också som alltid är toppen där!!! 🙂

Christofer och Simon kommer inte delta på detta läger då de har läger med militären i Boden samtidigt. Men vi hoppas snart vara samlade alla igen!

/teamet