Träningen skruvas upp

3 juni, 2017 Av av teamskididrott@gmail.com

Hej,

Maj var en bra träningsmånad för teamet och mycket fokus på låg på mängdträning. Mängdträningen kommer behållas även i Juni, men intensiteten skruvas nu upp.

Under veckan sprang Bettan, Ingela, Daniel och Simon löptest. Ett löptest 3 kilometer uppför. Framförallt var tjejerna nöjda, då både slog personligt rekord på racet med över 30 sekunder.

Bettan och Danne ställde även upp i löptävlingen ”Spring en mil, vinn en bil”. Bettan fortsatte att visa god form och sprang in på en mycket fin 2:a plats i ett starkt startfält! I ”typiskt” Östersundsväder med mycket vind sprang Bettan på tiden 37.27 och Danne gjorde även han en fin prestation såhär tidigt på löpsäsongen (för en vinteridrottare) med tiden 36.16.

I övrigt har det också genomförts flera längre pass i alla dess former som löpning, cykel och rullskidor. Mycket jobb görs även på gymmet och på skyttevallen. Vi ser fram mot fortsatt hård sommarträning för att nå våra mål. Christofer drog på sig en förkylning efter Mallorca-lägret, men meddelar att han är tillbaka på banan nu. Så nu stepper vi upp en nivå till!

 

 

Löpning i Spikbodarna.

Vi hörs! Kör hårt!

/ Hälsningar Team Skididrott