Hemma i Östersund igen

28 maj, 2017 Av av teamskididrott@gmail.com

Hej!

Träningen fortsatte att rulla på bra för gänget nere på Mallis andra delen av lägret där de fick till några episka träningspass. Bland annat hårda rullskidintervaller mellan Selva och Lluc, fina löpturer och självklart några cykelturer i bergen. Det blev ett riktigt bra läger där det blev 39 timmars träning på 7 träningsdagar, så det var ingen solsemester direkt.. 


Men nu är alla teammedlemmar hemma i Östersund och träningen flyter på som vanligt igen. Vi passade bland annat på att ställa upp i löptävlingen stadstafetten som gick av stapeln i centrala Östersund. Där bildade Daniel, Simon och Bettan lag med Olivia Bengtsson och Olle Olsson Bad och de lyckades ta hem vinsten i mixklassen vilket gladde. Närmaste veckan så väntar en vanlig träningsvecka hemma i Östersund där bland annat större delen av teamet har ett 3km löptest inplanerat på tisdag. 

Ha det bra!