Åre & Mallorca

19 maj, 2017 Av av teamskididrott@gmail.com

Som vi tidigare nämnde så delade vi på oss i Teamet på det första lägret för säsongen. Danne och Simon åkte till Åre och Christofer, Ingela och Bettan till Mallorca.

Grabbarna fick starta upp lägret med tre helt magiska dagar där det var svårt att sluta åka skidor. Fantastisk skare och strålande sol gjorde att det samlades många timmar uppe vid Ullådals fjällen. Men även Jämtlandstriangeln (som är en poppulär vandringsled) mellan Storulvån-Sylarna-Blåhammaren. Men timmarna fortsattes att samlas in även dagarna efter det då skaren inte var stenhård och solen stekte. Riktigt bra skiddagar blev det med många mil i benen.

Mallorca gänget reste ner i söndags och började lägret i måndags.

Många pass har redan hunnits med bland annat ett riktigt långpass på cykel via Soller upp för Puig Major, rullskid intervaller upp för Col de Femenia, cykel ut till Port de Formentor, löptur i bergen, spänst och styrka.


Men idag var det dags för en efterlängtad vilodag efter att vi genomför ca 23h träning på 4 dagar.

Imorgon väntar väl beprövad cykel tur till Sa Calobra, men innan dess också styrka innan frukost.
/Teamet