Nyheter!

10 maj, 2017 Av av teamskididrott@gmail.com
Så var det dags för en ny försäsong och inför denna har det hänt en hel del på team-fronten.

Peppe kommer som vi nämnt på våra sociala medier tidigare att tillhöra landslaget inför den kommande säsongen. Vi önskar honom all lycka till och vill tacka för året som varit!

Utöver detta har också Frida valt att lägga ned sin elitsatsning och kommer därför inte heller fortsätta i teamet. Det är såklart jättetråkigt att Frida väljer att lägga av när hon fortfarande är ung och lovande. Men hon väljer efter en strulig säsong med mycket sjukdomar att istället fokusera på studier och jobb. Vi önskar henne all lycka med det hon tar sig för och hoppas självklart att vi får se henne i spåret igen framöver!

Med detta sagt så har vi ytterligare en nyhet på teamsidan. Det är nämligen så att vi inför säsongen kommer att få en ny medlem. Nämligen forna landslagsåkaren Simon Hallström som kommer ansluta.

 

 

Simon kommer närmast från Utvecklingslandslaget och har en mycket stark kapacitet. Stundtals i vinter har han haft snabbast åktid på IBU-cuper och vi är säkra på att han kommer att bidra med mycket bra sparring. Utöver det passar han väldigt bra in i gruppen och kommer bidra med mycket skratt och skapa en god stämning utanför träningen. Ni kan läsa mer om Simon här.

Nästa vecka väntar årets första läger där vi kommer att dela upp oss, ena gruppen åker till Mallorca för att komma igång med barmarksträningen där. Det blir Christofer, Ingela och Bettan som åker dit. Som gästspelare kommer vi även få med oss en norsk landslagsmeriterad tjej vid namn Thekla Brun-Lie, samt Anna Wikström som gör oss sällskap även i år. Superkul att de vill följa med.

Simon och Daniel vill förlänga skidsäsongen ytterligare och kommer att åka på snö den kommande veckan.

Det var allt för nu,

/Teamet