Uppdatering

4 februari, 2017 Av av teamskididrott@gmail.com

Hej på er!

I teamet är det fullt upp och därav har det blivit lite dålig uppdatering på slutet. Men teamet hade under den gångna veckan tre representanter ute på EM i polska Duszniki-Zdroj. Där lyckades Bettan bäst och slog till med en 4:e plats på distansen! Superkul! Peppe och Ingela hade lite tyngre tävlingar där under veckan men samtliga fick ändå köra de avslutande stafetterna.

Där körde Peppe och Bettan mixstafetten där Sverige slutade på en 10:e plats och Ingela körde Singelmixstafett och kom tillslut på 7:e plats där. Tyvärr inga medaljer som var målsättningen men resultaten räckte ändå för att Peppe och Bettan skulle bli uttagna till VM-truppen till Hochfilzen. Stort grattis och vi i teamet håller tummarna för att de får åka något där!

Teamet har också en representant på Universitets OS i form av Frida. Universitets-OS avgörs vart annat år och  64 länder och över 2000 idrottare finns representerade. Det är med andra ord ett väldigt stor evenemang! Där kör skidskyttarna ett väldigt tufft schema då de har hela 5 tävlingar under veckan. Distans, Sprint och Jaktstart är redan avgjorda. Där har det tyvärr blivit lite för mycket bom för Fridas del. Men redan imorgon finns nya möjligheter på stafetten. Vi håller tummarna!

Nästa helg väntar Sverige Cup i Hede för större delen av teamet och innan det kommer några av oss att bege oss till Ramundberget för att ladda upp under bästa tänkbara förutsättningar. Vi är så tacksamma för den möjligheten!

/Teamet