Tävlingar i helgen 

12 januari, 2017 Av av teamskididrott@gmail.com

Hej!

Helgen som var utmanade Christofer och Peppe längdåkarna över 15km skate här i Östersund och lyckades få med sig fina resultat och positiva kvitton trots kylan som var, Peppe slutade som 2a och Christofer 12a. Ingela och Bettan körde världscup i Oberhof, Ingela hade lite problem med skyttet i och med kylan och kunde därför inte få till det helt. Bettan däremot sköt fullt i sprinten och slutade 36a och med 5 bom på jaktstarten halkade hon ner till en 38e plats. 


Nu till helgen har teamet representanter på alla tävlingar. Bettan och Ingela befinner sig på IBU-cup i Arber där det imorgon väntar distans. Tävlingen startar klockan 13.30 och Ingela går ut med startnummer 46 och Bettan med nummer 73. Det är stafetter på lördagen där vi hoppas att både Ingela och Bettan får köra. 

Peppe befinner sig i Ruhpolding som reserv till världscupen denna helg och nästa vecka står han på startlinjen i Antholtz. Daniel, Christofer och Frida åker imorgon till Sollefteå för Sverige-cup, det är distans och sprint som gäller lördag respektive söndag. 


Vi är taggade och hoppas ni håller tummarna för oss! IBU-cupen går som vanligt att följa via biathlonresults.com medan världscupen sänds i SVT.