Nytt år nya möjligheter

2 januari, 2017 Av av teamskididrott@gmail.com

Gott Nytt 2017!

Men som vi berättade i förra inlägget så avslutades året med att vi hade två representanter på arena tävlingen i Finland den 30 december. Som sagt så var det singel mix-stafett som skulle köras där Christofer och Frida var startklara. Vid första kvalomgången, för att ta sig till A- eller B-final, så knep de en andra plats tätt efter segrande lag och tog sig vidare till A-finalen.

Frida & Christofer på plats i Finland för arena tävlingen

I finalen gjorde bägge två fina instanser på både skjutvallen och i spåret och lyckades ta hem en klar seger!

Riktigt kul att vi kunde ha ett Team lag på plats som även fick stå högst upp på pallen. Ett skönt avslut på 2016 där vi gläds hela Teamet.

Tummen upp för 2016 – Nu kör vi 2017!

Nu ser vi fram emot 2017 och dess tävlingar. Imorgon åker Daniel iväg på IBU-cup till Martell och på onsdag åker Ingela och Bettan på världscup till Oberhof. Christofer står som reserv till IBU-cupen på hemmaplan ifall någon blir sjuk innan avresa. Peppe tränar på vidare denna vecka och åker nästa vecka på världscup till Ruhpolding som reserv på plats. Frida tränar på vidare här i Östersund och laddar för nästa Sverige-cup om två helger.

//Teamet