Juletider

23 december, 2016 Av av teamskididrott@gmail.com

Hej på er,

Nu är första delen av säsongen avklarad och vi har haft representanter på både Världscup och IBU-cup under denna första del vilket varit vår målsättning. Nu ska vi fortsätta att jobba mot detta även efter jul och förhoppningsvis lyfter formen ytterligare lite när vi fått samla lite energi hemma. Några positiva saker att lyfta fram från första delen av säsongen är Dannes seger i Sverige-Cupen uppe i Piteå samt Christofers andraplats i densamma. Frida har kommit igång bra igen med träningen efter den segdragna förkylningen i inledningen av säsongen. Peppe har huserat på Världscupen hela tiden och Ingela och Bettan har gjort fina resultat på IBU-cupen och Bettan har även hon fått chansen på VC.

Nu befinner vi oss på lite olika ställen för julfirande. Ingela är uppe i norr och firar, Peppe är hemma i Valbo och Christofer firar med familjen i Ilsbo medan Daniel, Bettan och Frida alla firar jul i Östersund. Det väntar en hel del träning för samtliga under helgen men ändå skönt att få bryta av träningen med julfirande och god mat.

Efter nyår väntar nya tävlingar då Peppe, Ingela och Bettan är uttagna till att köra VC samt att Daniel är uttagen till IBU-cupen. Riktigt glädjande och vi hoppas på bra resultat därifrån. Riktigt kul är också att teamet kommer att ha ett lag representerat på en inbjudningstävling i Finland den 28:e December, motsvarande den som körs i Schalke vid nyår. Laget består av Frida och Christofer och vi håller tummarna för att de tar hem segern!

Det var allt för nu, vi vill passa på att önska alla våra läsare en riktigt GOD JUL och GOTT NYTT ÅR!

Med vänlig hälsning, Teamet