Snöläger 

2 november, 2016 Av av teamskididrott@gmail.com

Hej på er!

Som rubriken lyder så är vi just nu påväg till Ramundberget för säsongens sista träningsläger. Sista barmarksträningen är nu gjord och vi är mer än redo för att äntligen få åka skidor igen. Prognosen ser fin ut och förhoppningsvis kommer det att finnas långa spår med natursnö att åka på. Christofer har redan tjuvstartat genom att han i lördags åkte till mounio för läger med militärlaget och ansluter till oss lite senare. 

Vi kommer vara borta i 11 dagar och det kommer avverkas en hel del träning under dessa dagar och när vi sen kommer hem är det bara några dagar kvar till tävlingspremiären! Som vi längtar, men först träning som sagt och nu med skidor på fötterna 🙂

Bild på Bettan och Daniel från ett styrkepass tidigare i veckan

Såhär såg det ut sist vi var i Ramundberget.

Hörs mer under veckan!