Storsjöhus

18 oktober, 2016 Av av teamskididrott@gmail.com

Under den pågående säsongen har vi tagit flera stora steg i utvecklandet av teamet. Ett av dem är att vi kunnat ha vår tränare Pär Svärdfeldt närvarande vid både träningen på hemmaplan samt under samtliga läger under sensommaren och hösten. Detta har inneburit att vi kunnat få teknikhjälp både på rullskidorna och i skyttet under träningssäsongen samt att vi kunnat nyttja backarna runt Östersund och omnejd mer än tidigare. Det har även bidragit till att Pär fått mer koll på oss och kunnat komma med feedback och göra justeringar direkt.

Att detta varit möjligt beror på att Storsjöhus Husfabrik gått in och finansierat detta.

storsjohus

På Storsjöhus Husfabrik i Pilgrimstad tillverkar de trähuskomponenter för byggnadssektorn med kunder över hela Sverige. Alla deras produkter tillverkas i en fabrik i Pilgrimstad som ligger ca 3 mil söder om Östersund. Storsjöhus Husfabrik vision är enkel: De vill bli bäst på att tillverka huskomponenter som är enkel att tillverka, transportera och montera.

Vi är oändligt tacksamma för att Storsjöhus gett oss denna möjligheten och tagit vår satsning till ytterligare en nivå!

/Teamet