Mallorca

Mallorca

15 oktober, 2016 Av av teamskididrott@gmail.com

Hallå Hallå!

Dagarna rullar på och sedan i onsdags har vi befunnit oss på Mallorca för teamets sista träningsläger på barmark. Vädret för oss har hittills varit helt perfekt (lagom) vilket gett oss ypperliga förhållanden att genomföra den planerade träningen i.

Så här långt har det genomförts två intervallpass ett i tröskelfart och ett under maxbelastning, där emellan har det mosats på med löpning, styrketräning och ännu mer rullskidor.

topp

Nöjda efter ännu ett väl genomfört intervallpass. På bilden: Teamet + lägrets gästspelare Niklas Forsberg.

På kvällarna har det blivit en del sällskapsspel och teambuilding. Detta i kombination med mycket och tuff träning har gjort att tiden på beachen blivit lika med noll. Men imorgon väntar en välbehövlig vilodag så förmodligen blir det någon timme i horisontalläge där.

/Teamet