Tillbaka på välkänd mark

18 september, 2016 Av av teamskididrott@gmail.com

Sista delen av lägret i Torsby genomfördes på ett mycket bra sätt och vi kunde igår bocka av ett väldigt givande och tufft läger.

Slipar på formen inför intervallpasset


Sista hårda passet vi körde var i fredags då det var dags för ”utmattnings intervaller”. För er som inte läst tidigare här om det så kör vi först 4 varv A3+, vilar 15min där en snitt tid räknas ut. Efter vilan startar vi om på nytt samma bana och kör ett varv i taget (avslutar med skytte) och får hålla på tills man åker långsammare än 10sek över sin snitt tid. 

Vi genomförde det allihop på ett bra sätt och då det var första gången för Chirstofer och Frida så kan vi meddela att alla slog personbästan i antal klarade varv. Ingela ådrog sig tyvärr en sträckning i baksida lår i veckan och kunde inte gå max utan körde andra intervaller, men kunde genomföra dom på ett väldigt bra sätt!

Lördag morgon hade vi bara ett pass på planen innan lunch och hoppade sen in i minibussen och styrde tillbaka mot Östersund igen. 

Knök full buss på vägen hem. Tack SIXT Östersund för en grym buss!

Vi blir nu alla (med undantag Christofer som åker till Toblach på onsdag) i Östersund och tränar ett par veckor innan det är dags för nästa läger i mitten på oktober.Som vi nämnde i förra inlägget så besökte vi våran sponsor Norma i torsdags. Mycket intressant och trevlig vistelse!