Halvtid

15 september, 2016 Av av teamskididrott@gmail.com

Nu är vi framme vid halvtidspassering här på lägret i Torsby, dit vi anlände sent i söndagskväll och hann avnjuta en god middag innan vi började uppladdningen inför veckans träning.. Och inte var det någon mjukstart. Redan på måndag morgon avverkades de första intervallerna. Resultatet från skjutpassen denna dag låg sedan till grund för den jaktstart som gick av stapeln igår förmiddag. Inför start var Daniel och Bettan i ledning men när loppet var avgjort var det Peppe och Bettan som drog de längsta stråna och tog hem segrarna.


Sedan har det bara fortsatt att rada upp tuffa pass och igår eftermiddagen avverkades Coopertest (3000m) på löparbanan här i Torsby. Väldigt tufft men roligt då hälften av gänget sprang på nytt personligt rekord och fick ett kvitto på att träningen ger resultat! 


Nu sitter vi i en buss på väg till vår sponsor Norma som vi ska träffa i Åmotsfors där vi även kommer att träna dagens enda pass. Blir skönt med en lugnare dag efter den första delen på lägret och kul att få möjlighet att besöka Normas anläggningar.


/teamet