Summering Rullskidskytte-SM

28 augusti, 2016 Av av teamskididrott@gmail.com

Då var årets rullskidskytte-SM genomförd. Ett bra och roligt avbrott i träningsvardagen där vi har fått väcka de riktiga tävlingsnerverna till liv. Vi har även fått en check på hur sommarträningen har gått och vad vi behöver jobba med under hösten för att vara redo när vintern kommer och det gäller på riktigt. Det blev lite blandade resultat under helgen för oss i teamet. Det började bra under lördagen för oss trots att det var både regnigt och blåsigt vilket gjorde att skjutförhållandena var riktigt kluriga.

Under dessa förhållanden tog Ingela silver efter att ha åkt snabbast av alla tjejer i startfältet. Bettan vurpade tyvärr under första varvet och kom inte riktigt in i loppet efter det men lyckade ändå knipa en 5e plats och Frida hade tyvärr en lite sämre dag både i spåret och på skjutvallen och slutade på en 17e plats.

IMG_1051

Ingela under distansen. Foto: I19IF

I herrarnas lopp så lyckades alla 3 killar komma tillsammans i början av loppet och kunde då köra lite teamkörning genom att turas om att dra på olika varv och på så sätt pressa varandra så att alla fick ut max för dagen. De slutade även på placeringarna efter varandra genom 3e plats för Christofer, 4e plats för Daniel och 5e plats för Peppe, efter bra åkning av samtliga men lite svajigt skytte i de svåra förhållandena.

IMG_1050

CE och Victor Olsson under distansen. Foto I19IF

Resultat för distansen hitta ni HÄR

Söndagen var ingen bra dag för oss i teamet varken på skjutvallen eller i spåret. Ingela gjorde den bästa prestationen genom att komma 5a. Men allt som allt så var det ändå en positiv helg för oss i teamet där vi fått en bra avstämning inför hösten.

Resultat för söndagen har tyvärr inte kommit ut på internet än trots att vi gick i mål för över 9 timmar sen, men vi länkar när vi ser att de kommit ut.

Nu väntar någon dag vila innan vi kör igång med en period där vi kommer höja intensiteten och sänka mängden på träningen något, vilket känns väldigt roligt och motiverande efter en sommar med väldigt mycket mängdträning.

IMG_1042

Damernas prisutdelning för distansen.

IMG_1049-1

Herrarnas prisutdelning för distansen

 

Vi Hörs!