Rullskidskytte SM

25 augusti, 2016 Av av teamskididrott@gmail.com

Dagarna går fort och Rullskidskytte-SM uppe i Boden är nära. Ingela och Peppe finns redan på plats uppe i norr och resten av teamet började rulla idag efter lunch och har ca 7h bilfärd framför sig. Det känns ganska värdefullt att komma upp en dag tidigare för att kunna ta det lugnt och träna på plats dagen innan utan att ja 7h i bil dagen innan race. 

I början av veckan har det tränats på endel faktiskt, vi har kört dubbelpass måndag och tisdag och sen fått en välbehövlig vilodag igår. Sista hårda intervallpasset för oss kördes i tisdags för att sätta fart på kroppen inför helgen. 


För några av dom i Östersund genomfördes ett styrkepass på Innerjoy på eftermiddagen sen. 


Under vilodagen igår så hade de i teamet som var kvar i Östersund och Pär ett möte tillsammans med vår mentala coach Magnus Swartling. Otroligt bra möte och det känns viktigt både på individuella plan och för oss som grupp för att kunna skapa så bra förutsättningar som möjligt. Kika gärna in på Magnus sida och läs mer: magnusswartling.se 

Men nu laddar vi alla för tävlingarna i helgen där det startar igång på lördag med Distans. Finns ni i närheten så kom förbi och hejja!