Vecka 33

21 augusti, 2016 Av av teamskididrott@gmail.com

Så var ännu en vecka över och vi drar imorgon igång en lite lugnare vecka för att försöka få lite form inför rullskidskytte-SM i Boden till helgen. Det kommer att vara distans på lördag följt av en sprint på söndag, vi i teamet är laddade och tycker det ska bli kul med lite tävlingar! Kroppen börjar svara mer och mer på träningen och vi alla har gjort framsteg. I övrigt har veckan inte skiljt sig så mycket från tidigare veckor rent träningsmässigt. Christofer har varit i Sollefteå för ett läger med militärlandslaget, Ingela hemma i Norrbotten och övriga har varit i Östersund. Nu har dock även Peppe åkt upp till norr, närmare bestämt Piteå för att träna där fram till SM. 

vi har kört intervaller gemensamt under veckan, här är Peppe och Daniel efter ett avslutat pass!

Ingela körde ett stakpass med Magdalena Pajala

Ingela och Anna Magnusson efter ett intervallpass i på sm-banorna i Boden!


Nu laddar vi det sista inför SM så hörs vi mer därifrån!