Kyligt Östersund

12 augusti, 2016 Av av teamskididrott@gmail.com

Efter en vilodag i söndags, för några av oss även måndagen, så är vi alla igång med träningen igen. Även Christofer som blev lite krasslig under lägret har dragit igång för fullt så nu är vi alla på rätt bana.

Vi har u bara drygt 2 veckor kvar tills Rullskidskytte-SM drar igång uppe i norr, närmare bestämt Boden. Vi ser alla fram emot SM och det ska bli kul att få tävla som ett litet avbräck från all barmarksträning.

Annars så har Östersund inte bjudit på det allra bästa vädret i början på denna vecka. Temperaturen har sjunkit rejält och med lite blåst och regn så känns det som långt ifrån sommar nu här i Jämtland. Men friskt luft garanteras!

Nära vattenplaning under en regnig eftermiddag i Östersund
IMG_0917

Framöver så kommer några av oss vara lite utspridda i landet. Ingela åkte igår norrut och kommer vara i Piteå fram till SM. Christofer åker med på en lägervecka i Sollefteå med militären nästa vecka och Peppe blir några dagar i Bruksvallarna. Bettan, Daniel och Frida blir kvar i Östersund fram till resan mot Boden.

 

Bettan lämnade av Ingela igår på Östersunds flygplats och de passade så klart på att spana in vår sponsor SIXT en sväng

IMG_0924
Träning på schemat idag så klart och för tre medlemmar ur Teamet (Daniel, Peppe och Bettan) så blir det Janne intervaller på löparbanan nu på morgonen. Det lovas mjölksyrafest på Hofvallen snart!