Träningsläger

6 augusti, 2016 Av av teamskididrott@gmail.com

Så var sista passet för detta läger avklarat, det var ett crosspass på 4h som stod på schemat. Men som vanligt när Pär planerar så får man räkna med lite övertid och blev dryga 4h då vi kanske inte var bästa orienterarna på den obanade löpturen. 


Hur som helst så har det varit ett riktigt bra läger där vi avklarat både hård träning, många skyttepass och endel teori. Det är viktigt för oss att förstå varför vi gör vissa pass, syftet med de olika intensiteterna och hur vi ska utvecklas ytterligare. Väldigt intressant. Alla har dessutom haft individuella träningssamtal och vi ligger i fas med träningen.

Ett litet axplock av träningspassen vi genomför i veckan är Frösö-tornet intervaller, impulsstyrka och träningsrace. Under hela veckan har vi dessutom fått bra sparring och trevligt sällskap av Gabriel Stegmayer. Gästspelare på olika pass har vi också haft, alltid roligt när folk vill hänga med oss på träningarna. 


Nu blir det en vilodag som nog är välbehövlig för oss alla imorgon innan det drar igång igen.

/Teamet