Halvtid 

26 juli, 2016 Av av teamskididrott@gmail.com

Vi närmar oss nu halvtid av träningssäsongens 28 veckor, samt slutet av 5 veckor utan vilodag. 

I början av träningssäsongen känns tävlingssäsongen avlägsen och det är gott om tid till att hinna genomföra den planerade träningen, men tiden går fort och nu i halvtid är det bra att lyfta blicken mot våra mål. Att ha en målbild underlättar inte bara hur träningen ska genomföras, med dess innehåll, periodisering och syfte, den är också viktig för motivationen. Mitt i träningssäsongen kan det hända att motivationen sviktar, speciellt i tunga och slitsamma perioder, men med en klar målbild och visualiseringar kan vi öka och bibehålla hög kvalité i träningen fram mot säsongspremiären. En stark lagkänsla och mental styrka, som vi i år får hjälp med av Magnus Swartling, är också en viktig faktor. Samarbetet med Magnus känns spännande och det ska bli intressant att se hur vi i teamet utvecklas i de ”mjukare” värdena som förknippas med lagkänsla och mental styrka.