V.28

17 juli, 2016 Av av teamskididrott@gmail.com

Hej!

Nu har ännu en träningsvecka avverkats för oss i teamet och denna vecka så har vi varit utspridda på lite olika orter i Sverige. Daniel, Bettan och Frida har varit på Alnö, Ingela hemma i Arvidsjaur medans Peppe och Christofer hållt sig på hemmaplan i Östersund. Det är fortsatt mycket träning som gäller då vi är inne i den perioden där det är mest mängd träning under året så då kan det vara kul med lite omväxlande miljöer att träna i. Daniel, Frida och Bettan passade bland annat på att köra ett skateintervallpass uppför Södra Berget i Sundsvall när de var där. En riktigt fin och tuff backe som tar ca 15 min att åka upp för.

Vi har även haft en teammedlem som fyllt år i veckan, nämligen Ingela som fyllde 25 år i Lördags.

Nästa vecka blir återigen en vecka fylld med träning och då ska även de flesta i teamet vara tillbaka i Östersund.

 

Ha det bra!