Mycket träning

13 juli, 2016 Av av teamskididrott@gmail.com

Hej!

Tiden bara flyger iväg och vi har redan avklarat halva 3e perioden i träningen (1period består av 4veckors träning). Många har semester just nu men inte vi då vi är inne i en av de tuffare perioderna under året med mellan 20 och 25 timmar träning varje vecka i några veckor i rad, dessutom utan någon dag med helt vila. Så just nu är det inte så mycket mer än träna, äta och sova som vi hinner med. 

Men lite semester har vi ändå haft i form av att några av oss har rest hem för att träffa familj, släkt och vänner på andra ställen i Östersund. Vi kommer troligen vara på lite olika håll fram till lägret som vi har om 2.5 vecka.

i veckan har vi även fått hem våra nya teamkläder från Bagheera! Riktigt snygga och bra, perfekt med lite roliga paket nu under den tyngsta perioden!