Läger Ramundberget

27 juni, 2016 Av av teamskididrott@gmail.com

Så har vi startat igång årets andra läger tillsammans, denna gång i det fina Ramundberget.  Här kommer vi fram till fredag lunch att avverka dubbla fyspass och dubbla skyttepass i den fina fjällmiljön. Och inte var det någon mjukstart av lägret. Upp för att skjuta klockan 07.30 imorse för att sedan äta frukost och ta en lång löptur på fjället innan lunch.

IMG_2101

Nu på eftermiddagen har vi dessutom rivit av några stentuffa stavgångsintervaller här i slalombacken och ett precisionspass. En riktigt tuff dag med andra ord. Nu är det bara att vila upp sig inför morgondagen, då väntar nya träningstimmar.

Vi bor allihopa i en stor 10-bädds stuga, tyvärr är inte Christofer med denna gång då han är på läger med militärlandslaget i Boden denna vecka.

IMG_2113Vi tog oss hit med en riktigt fin buss som Sixt Östersund låtit oss låna under lägret. Vi är mycket glada att de valt att samarbeta med oss och det hjälper oss verkligen i vår träning både under läger och de tuffa pass som ska genomföras på hemmaplan under hösten.

/Teamet