Fjelljakt och Restaurang Viktoria

9 juni, 2016 Av av teamskididrott@gmail.com

Teamet har förstärkts ytterligare och vi kan gladeligen meddela att Fjelljakt och Restaurang Viktoria är nu med och stöttar oss i vår satsning mot toppen!

 

Victoria

Restaurang Viktoria är belägen i centrala Östersund och servera traditionell husmanskost, lunch och a la carte. Ett stort plus är deras uteservering som ligger på taket. De ordnar även festarrangemang och catering.

 

 

Fjelljakt
Fjelljakt är ett professionellt jaktföretag beläget vid norska gränsen i västra Jämtland, inte långt från Åre. Med Johan Persson i spetsen är deras idé att paketera jaktupplevelser där dom som arrangörer tar ansvar från ankomst till avresa. Förutom jakt där de bland annat jagar älg på över 15 000 hektar sammanhängande privat och väglös fjällmark, så tar det även tillvara på det fantastiska råvarorna naturen bjuder på i form av bland annat svamp, bär, öring, ripa osv och bjuder gästerna på riktiga kvalitets måltider. På deras totalt 16 500 hektar så ligger Medstugans jaktvilla centralt belägen och utgör basen för deras jakter.

IMG_0234

Johan Persson, Bettan och Daniel

 

Vi är otroligt tacksamma över att samarbeta med dessa företag och det gör stor skillnad för vår satsning.