Löpskolning och vårruset

5 juni, 2016 Av av teamskididrott@gmail.com

Hej,

Nu har ännu en vecka passerat och det har varit en vecka fylld med hårdträning för oss i teamet. Både i fysträningen och skyttet så är vi inne i en basperiod vilket betyder att vi kör mycket mängd men i låg intensitet. Så fokus ligger alltså på långturer och precisionsskytte.

Men vi har även hunnit med ett löpskolningspass med den forne storlöparen Janne Persson. Det blev ett väldigt lärorikt pass där vi körde många bra övningar för att få en bättre löpteknik. Vi fick även med oss en rejäl dos av träningsverk av detta och samtliga hade svårigheter att gå dagarna efter.

Här är några bilder från löpskolningen:Frida och Bettan har även sprungit vårruset som en del i träningen. Här är några bilder från det:


Nu laddar vi för en ny träningsvecka, hörs!