Svensk mark igen

Svensk mark igen

28 maj, 2016 Av av teamskididrott@gmail.com

Hej på er!

Som rubriken lyder så är vi åter igen på svensk mark efter ett riktigt bra och tufft läger. De två sista träningsdagarna flöt på bra för oss allihopa även om benen var lite möra på sista löppasset. Träningsmängden landade till sist på närmare 45h, så tränat bra har vi gjort! Tidigt i torsdags bar det av hemåt och förutom lite förseningar på flygplatsen i Palma så gick hemresan bra. 

I helgen är vi dock på lite olika ställen i Sverige då Daniel och Bettan befinner sig i Tullgarn på en mässa med Norma precision där man bland annat kan få testa på skidskytte och såklart hälsa på Daniel och Bettan.

Tre bilder från mässan:

Efter lägret är det nu lugn träning i helgen och sedan fortsätter vi med fokus på mängd och låg intensitet i någon vecka till. På måndag är hela teamet samlat i Östersund igen och då drar vi igång med lite gemensamma pass. Till veckan ska bland annat några av oss springa Vårruset här i Östersund!

Vi hörs!

Teamet