Mallorca

24 maj, 2016 Av av teamskididrott@gmail.com

Vi befinner oss nu alla i Teamet på Mallorca, närmare bestämt Alcudia, och har redan hunnit med att genomföra sex tuffa träningsdagar och en vilodag här nere. Träningsmängden är uppe i ca 33timmar än så länge, men det väntar fortfarande två dagars träning så vi kommer till slut landa på över 40timmar detta läger.Fint crosspass som började med stakning upp till La VictoriaFokuset detta läger är mängd och större delen av timmarna har jobbats in på cykeln. Men Alcudia är även super fint för rullskidor på alla småvägar och berg runt omkring. 

Upp för Sa Calobra

På toppenkväll Sa Calobra


På toppen av Sa Calobra

Igår utnyttjade vi ett berg och körde skate intervaller i. Pär Wikström var med och agerade chaufför åt oss, stort Tack för det! Mycket bra och givande pass. På eftermiddagen körde vi styrka på soldäcket där vi hade endel åskådare emellanåt. Vi avslutade sen träningsdagen med ett cykelpass.

Varje kväll här har vi också haft ”Heta stolen” där vi har haft en person i fokus som vi fått lära känns bättre genom att massa frågor. Även Ni har kunna ställa frågor på vår Facebook sida som vi sedan svarar på i kommentar fältet. Ikväll är det Daniels tur så passa på att gå in och fråga något Du vill veta!


Vilodag med middag ute


Nu ska vi ut på sista cykelpassen på lägret där 5 timmar väntar oss.