Träningsåret har börjat

14 maj, 2016 Av av teamskididrott@gmail.com

Ännu en träningssäsong har tagit sin början och vi har välkomnat tre nya tillskott till Teamet i form av Frida Gustavsson, Christofer Eriksson och Peppe Femling. Samtliga tre är bosatta i Östersund och håller en hög nivå både nationellt och internationellt. Det kommer en närmare presentation av teamet och oss åkare lite senare så då får ni lära känna nykomlingarna lite bättre.

Förra veckan startade träningen igång lite försiktigt men i veckan har det varit full fart från start. I måndags genomförde vi nämligen ett sub-max test inne på Vintersportcentrum för att se ut våra pulszoner inför den nya träningsperioden. Utöver detta så har det varit en hel del grundträning på schemat, både vad gäller fysträningen och skytteträningen. Vi har också försökt samla lite timmar på sadeln inför nästa veckas läger på Mallorca. Dessutom har vi haft endel möten tillsammans då det som alltid är lite att organisera i början när det händer nya saker.

Men på måndag bär det alltså iväg till Mallorca och Alcudia för säsongens första läger tillsammans. Vi ser fram emot många träningstimmar tillsammans i sol och värme (förhoppningsvis). Det kommer dessutom bli lite vidare planering av upplägg och fortsättning på teambuildingen.

Hoppas ni följer oss under resten av träningssäsongen!

IMG_1241

/Teamet