USA nästa

8 februari, 2016 Av av teamskididrott@gmail.com

Så har en vecka passerat här borta på andra sidan Atlanten, och det har väll inte riktigt gått enligt plan.. Jag har tyvärr liksom mina två teamkompisar lyckats bli sjuk.. Dock en lättare variant med lite nästäppa bara så det finns hopp om att få till några bra tävlingar till veckan ändå!

Vi har under den gågna veckan befunnit oss i Canmore, Kanada för tävlingar. Det är ett väldigt fint ställe omgivet av berg inte alltför långt från Calgary. För min del så slet jag lite med både höjd och jetlag i början av veckan trots att jag börjat ställa om tiden redan hemma. Men jag tror att samtliga har haft lite jobbigt med detta här. Att jag sedan skulle vakna upp med en täppt näsa på morgonen innan sprinten var ju inte det roligaste. Men kunde köra i alla fall även om resultatet inte blev någon rolig historia att berätta om.. Men tyvärr var det skyttet som inte stämde alls och jag lyckades inte behärska stormen som rådde på stadion.   

Till stafetterna hade det dock lugnat ner sig och där inledde jag och Torstein väldigt bra och låg med i tät länge. Men tyvärr höll det inte riktigt och vi föll tillbaka till en 9:e plats. Men det är ändå godkänt och med bättre skytte hade vi varit med betydligt högre upp! 

Nu laddar jag om för en ny vecka i USA med nya tävlingar. Sprint, Jaktstart och stafett står på schemat. Först och främst önskar jag mig en frisk och pigg kropp, då kan nog resultaten bli lite bättre.. 

Hälsningar Ingela