WC Canmore

5 februari, 2016 Av av teamskididrott@gmail.com

Det var ett tag sedan sist och visst har det hänt lite saker..

Efter avslutad världscup veckan i Antholz så åkte både Ingela och Bettan till Östersund för att träna innan de 5 dagar senare skulle börja resan mot Canada och USA för de kommande två världscuperna innan VM i Oslo.

Ingela kunde träna på bra hemma i Östersund och försökte samtidigt sakteliga ställa om dygnet för att lättare och fortare komma in i rätt dygnsrytm när man väl är på plats då det är 8h tidsskillnad i Canmore. Canmore har bjudit på otroligt fint väder och fantastiska vyer. Ingela har fått träna på endel och hoppas formen ska infinna sig lagom till damernas sprint som körs idag 19.15 svensk tid. Följ med på Tv12!

Bettan som också skulle ha åkt vidare på wc-tävlingar blev tyvärr sjuk dagen efter de kom hem från Antholz och fick börja på en antibiotika kur och därmed ställa in Canada/USA svängen och satsa på VM. Några dagar efter avslutad kur blev hon dålig igen och fick då börja på en andra antibiotika kur på 5 dagar och hoppas snart vara okej att börja träna igen.

Daniels plan var att komma igång bra med träningen och köra sverigecupen i Sundsvall förra helgen. Men kroppen fungerar inte alls normal och han fick kasta in handduken till slut. Även han lära i måndags påbörja en antibiotika kur. Daniel har påbörjat träningen lite lätt, men hoppas efter en vilodag i morgon kunna gå på med lite mer träning igen.

Vi vill också passa på att Gratta Hanna, Anna och Sofia till JVM medaljerna! Riktigt imponerande!

IMG_8533
Ingela är redo att lämna Östersund och styra mot Canada och USA.