Sprint

22 januari, 2016 Av av teamskididrott@gmail.com

Igår körde Ingela och Bettan sprint i Italienska Antholz. För Bettan var det första tävlingen på 5 veckor medans Ingela är inne på sin 4:e tävlingshelg i rad. Lite kontraster alltså! Men båda fick med förtutsättningarna till godkända lopp även om det såklart finns mycket mer att hämta!

Bettan sköt felfritt och kammade därmed hem den åtråvärda potten vi i teamet slåss om under säsongens gång. Det går ut på att vi varje gång vi inte skjuter fullt lägger 10kr till en pott som sedan den som skjuter fullt tar hem. Och denna gång har både Ingela och Danne tävlat en hel del så Bettan skramlade nog ihop några kronor..

Ingela sköt dessvärre två bom men hade fin fart i spåret och detta resulterade i att de åkte in på en 39:e plats för Bettan och en 42:a plats för Ingela. Det är dock väldigt tajt uppåt och det finns bra chanser att avancera under lördagens jaktstart.

Idag har tjejerna genomfört ett lugnt träningspass uppe på stadion i strålande sol men med riktigt kallt före.. Perfekt uppladdning inför morgondagen, vi är laddade!   

/Ingela och Bettan