Antholz

21 januari, 2016 Av av teamskididrott@gmail.com

Så har resan gått vidare för oss i teamet och Ingela och Bettan befinner sig just nu i Italienska Antholz där de laddar upp för världscup sprint imorgon! Detta är sista veckan på denna trimester innan det bär hemåt igen för lite träning istället.

Förra veckan var resultatmässigt lite blandat för teamet, Danne körde IBU-cup i Ridnaun där han tyvärr drog på sig en sjukdom och flögs hem direkt efter sprinten på torsdagen. Skyttet var bra under loppet men kroppen fungerade inte riktigt som vanligt pga. sjukdomen så han slutade på en 42:a plats och hade sedan ingen annan möjlighet än att stryka sig från jaktstarten och åka hem och kurera sig inför kommande tävlingar. Men bortsett från denna vecka har han hela tiden fortsatt att visa fina resultat under säsongen och det ser bra ut inför framtiden!

Ingela körde sina första världscuptävlingar för säsongen och lyckades på den individuella distansen även med att sätta personligt rekord med en 28:e plats. Riktigt kul och vi visar än en gång att vi samtliga har tagit ett stort steg framåt denna säsong. Stafetten sen började olyckligt med ett fall och hon kom aldrig riktigt in i loppet efter det, men det är bara att ta nya tag inför helgens tävlingar!

Kul också att Bettan äntligen är tillbaka efter allt oflyt med både förkylning och problem med ett knä som spökar. Formen är kanske inte riktigt på topp ännu men med några lopp i kroppen kommer det bli super till nästa sväng..

Håll tummarna för oss!

/teamet