SM tävlingar och roliga besked

30 december, 2015 Av av teamskididrott@gmail.com

Hej på er,

Nu var det ett tag sedan sist igen.. Så vi vill börja med att önska alla våra följare och sponsorer och givetvis alla andra en god fortsättning på julhelgen!

Vi har befunnit oss på lite olika delar i landet (och världen) den senaste tiden och jag kan säga att jag saknar mina teamkompisar väldigt mycket just nu.. Men det är skönt att det inte är alltför länge tills vi ses igen!

Bettan och Danne har efter lite julfirande letat sig till snöns paradis i Ramundberget för att optimera träningen inför de tävlingar som komma skall efter nyår. De är nämligen båda uttagna att representera Sverige vidare på Världscup respektive Ibu-cup. Superkul och de ska givetvis fortsätta att kriga för att visa vad vi kan!

1540467_854206248011714_4220606927791917675_o

Jag själv har varit hemma på ett längre jullov och då snötillgången varit riktigt god som vanligt hemma har det varit skönt! 2,5 vecka har flugit förbi och träningen har gått superbra. Åtminstone tills förra veckan då jag tyvärr blev lite småkrasslig.. De senaste dagarna har jag också kört SM-tävling uppe i Piteå. Masstart och Distans stod på schemat och med en riktigt bra skidåkning så lyckades jag åka till mig två nya segrar och därmed även min första SM-medalj i seniorsammanhang. Riktigt kul, vill ju såklart inte vara sämre än mina teammates.

image2
Foto: Håkan Svensson

Så nu har vi en glad nyhet att berätta, det är nämligen så att även Ingela får chansen på Ibu-cupen efter nyår och därmed är samtliga i teamet uttagna att representera Sverige igen! Detta känns självklart mycket roligt och visar på att vi är väldigt starka allihopa och har gjort en riktigt bra träningsgrund i sommar.

Håll tummarna för oss fortsatt!

Hälsningar Teamet