Inför tävlingspremiären

18 november, 2015 Av av teamskididrott@gmail.com

Nu har vi befunnit oss på hemmaplan i några dagar efter vårt läger i Idre. Och som tur är fick vi kliva på snö i Östersund igen direkt när vi kom hem. Så bra att vi har den sparade snön inför Världscupen här!

Lägret i Idre var superbra, vi har samtliga varit lite trötta av all träning men med en lugnare vecka nu hoppas vi att formen ska komma. Det kördes ett testrace i Idre men annars var det mest lugn träning för att samla snövana för oss. Förhållandena där nere var fina och vi kunde genomföra all träning som planerat!

Nu är det alltså bara 3 dagar kvar till tävlingspremiären som går av stapeln här på hemmaplan i Östersund vilket är skönt. Vi kan banorna här och slipper resa så vi är nöjda, förhoppningsvis är vi ännu nöjdare efter helgen! 

Idag genomfördes det sista hårda passet innan helgen och dessutom stod skidtest på schemat för samtliga. Roligt att få lite koll på materialet inför vinterns tävlingar!

Håll tummarna för oss i helgen.

Hälsningar teamet