Snart hemfärd

20 oktober, 2015 Av av teamskididrott@gmail.com

Så var samtliga pass avklarade för det här lägret också. Vi avslutade lägret idag med en timme stenhård körning uppför samma berg som tidigare fast från ett annat håll.. Mycket bra pass och nog känns det i kroppen allt att det varit ett tufft läger.. Men imorgon lyfter flyget hem till sverige igen. Bettan och Daniel stannar då hemma hos Bettan några dagar och återhämtar sig medan Ingela flyger upp till Östersund igen. Alla ansluter sedan till veckan igen för att vässa sista formen tillsammans.

Tiden bara flyger iväg nu och det är inte länge kvar tills vi står på startlinjen igen. De mesta av förberedelserna är gjorda men vi har en av försäsongens höjdpunkter kvar, nämligen snöläger i Ramundberget. Dit åker vi i början av november så det blir nästa och även sista lägret för detta år.

Det var allt för denna gång. Bjuder på lite bilder när vi har bättre internet igen.

/teamet